J. Tijhof | eigenaar

Polybouw Aluminium

Heldere contractstructuur

Toegankelijke en persoonlijke juridische hulp

In mijn ondernemersloopbaan heb ik Stefan leren kennen als een betrouwbare juridische partner. Iemand die niet alleen maar meedenkt over de zakelijke kant, maar daarnaast ook heel benaderbaar is, nuchter nadenkt en oog heeft voor het menselijke. Dat past bij mij.

Jurist met ondernemersblik

Stefan denkt mee met mij als ondernemer. In procedures probeert hij altijd de schade te beperken en er de beste deal uit te slepen. En daar bijt hij zich stevig in vast. We kennen elkaar al lang en hij weet mijn achtergrond. Daardoor kan hij heel goed meedenken in wat het beste voor mij is.

Langdurige relatie

Er is niet zozeer een punt aan te wijzen waar Stefan voor mij het verschil maakte, want hij heeft me door de jaren heen vaker geholpen. Ik laat m’n beslissingen soms beïnvloeden door mijn emoties en daar kan Stefan goed mee omgaan. Tijdens een proces koos ik bijvoorbeeld eens niet voor de financieel meest lucratieve deal, maar wel een waar ik persoonlijk achter stond. Dat accepteert Stefan dan, al had hij me anders geadviseerd. Daarin is hij een hele menselijke spiegel.  

Toegepaste dienst

Stefan is een hele menselijke spiegel

Jan Tijhof | eigenaar

"