R. Siemerink | eigenaar DRDS

DRDS

Heldere contractstructuur

DUTCH RETAIL DEVELOPMENT SOLUTIONS

DRDS uit Rijssen is bouwprojectmanager voor grotere nationale en internationale bedrijven, zoals Tesla, McDonalds en Apple. DRDS regelt de uitvoer van de bouw van showrooms, aankleding van filialen en inrichting van experience centres. Daarbij zorgen zij dat onderaannemers de opdracht van de opdrachtgever zo goed mogelijk uitvoeren.

“Onderscheidende factor van DRDS is dat we voor maximale kwaliteit gaan binnen de afgesproken tijd en budgetten. Dat houdt in dat DRDS zo ongeveer 24/7 paraat staat om de wereld rond te vliegen en bouwprojecten aan en bij te sturen. Daarom kunnen wij voor dit soort grote namen werken,” aldus Rutger Siemerink.

Heldere risicoverdeling

"Wij krijgen een plan van de opdrachtgever. Wij voeren dat van A tot Z uit en leveren het kant en klaar op. Zij hebben er geen omkijken naar en hoeven bij wijze van spreken op maandagmorgen alleen nog maar het licht aan te doen.

Wij voeren de bouw niet zelf uit. Het risico van het bouwontwerp, de veiligheid en de uiteindelijke constructie ligt volledig bij onze opdrachtgevers en onderaannemers. Dat leggen we vooraf ijzersterk en kraakhelder vast. Daarin kunnen we steeds weer op Stefan vertrouwen. Een belletje en hij staat er.

Stefans toegankelijke oplossingen voorkomen dat er onduidelijkheid ontstaat over de verdeling van het risico. Onlangs verongelukte er bijvoorbeeld een bouwvakker op een van de projecten die wij leiden. Hoe erg wij het ook vinden voor alle betrokkenen, wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor onveilig handelen van onderaannemers. Of constructiefouten in het ontwerp dat de opdrachtgever op ons bureau legt."

“Stefans toegankelijke oplossingen voorkomen dat we achteraf aansprakelijkheid krijgen voor dingen waar wij volledig buiten staan”

"Wij vertrouwen erop dat opdrachtgevers alles tot in detail narekenen en dat onderaannemers er alles aan doen om zo veilig mogelijk te werken. Daar zetten ze een krabbel voor. Dat heeft Stefan keurig voor ons vastgelegd."

Menselijkheid

"Stefan weet complexe vraagstukken in menselijke bewoordingen uit te leggen, zodat iedereen aan tafel weet wat er speelt en op het spel staat. En waar iedereen aan toe is. Daarnaast is Stefan gewoon een prettig persoon om mee samen te werken. Rustig, nuchter, in voor een grap en altijd attent."

Toegepaste dienst

Stefan weet complexe vraagstukken in menselijke bewoordingen uit te leggen, zodat iedereen weet wat er speelt en op het spel staat

Rutger Siemerink | eigenaar

"